Задната част на кутията на батерията резервни части за мобилни устройства с обектива на камерата за гъвкав кабел Huawei Капитан 30 Pro (Цвят : сребрист)
Ново

Задната част на кутията на батерията резервни части за мобилни устройства с обектива на камерата за гъвкав кабел Huawei Капитан

BGN 20.24

Налично за поръчка

Пълна монтаж на резервни части.Сменете своя счупени, повредени, напукани, негодни за употреба.Този списък е предназначен за напълно нови резервни части.Това изисква професионален монтаж на резервни части.Делото на отделението за батерията с обектива на камерата, за Huawei Капитан 30 Pro(черна).Всички проверени ,100% работи ! 100% гарантирано удовлетворение 1. Подмяна на задния панел за Huawei Капитан 30 Pro2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Напълно подходящ и работа5. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти