ROSEBEAR Door Издърпайте Въжето Resistance Въже, Фитнес Въже с Каишка на Глезена за Повдигане на седалището Фитнес-Упражнения.(Розов комплект 3шт)
Ново

ROSEBEAR Door Издърпайте Въжето Resistance Въже, Фитнес Въже с Каишка на Глезена за Повдигане на седалището Фитнес-Упражнения.(Розов

BGN 79.84

Налично за поръчка

1. Мека порести корона не поцарапает вратата ви и не ще да се движи, докато растягиваете краката. 2. Дебел поролоновый мека лента на щиколотке осигурява комфорт при носене, поглъща и избягва драскотини по време на фитнес залата на хотела. 3. Лесно е да настроите, просто поставете рамката на котва на трайни вратата опора, затвори вратата и закачете въже на съпротива. 4. Компактен размер и ниско тегло за преносимост; е изключително подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Гумена въже с дължина 75 см, можете да го сгънете на две, за да получите двойно съпротива. 5. Не се колебайте да се свържете с нас за всеки, ако имате някакви въпроси или проблеми относно този продукт Нашият екип за поддръжка на клиенти тук, за да ви помогнем!90 - дневна гаранция за връщане на парите, 24-часова поддръжка на клиенти.Помага за укрепване на мускулите на краката, вае бедрата и облагородява фигура.Лесни за инсталиране, просто поставете рамката на котва на трайни вратата опора, затвори вратата и закачете въже на съпротива.Мека порести корона не поцарапает вратата ви и не ще да се движи, докато вытягиваете краката.Дебел поролоновый мека лента на щиколотке осигурява комфорт на носене, поглъща и предпазва от драскотини по време на фитнес залата на хотела.Гумена въже с дължина 75 см, можете да го сгънете на две, за да получите двойно съпротива.Компактен размер и ниско тегло осигуряват мобилност; е изключително подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.

Декларирани характеристики

Material:
Nylon + Metal + Rubber + Sponge
Product Size:
- Door Anchor:
3.8x28.5cm
- Resistance Rope:
35 lbs, 75cm long
- Ankle Strap(unfold):
7.8x50cm
Color:
Black, Pink (Optional)
Package Includes:
1 x Door Anchor :
1 x Resistance Rope :
1 x Ankle Strap :

Добавки за продукти