Възглавница бебе, анти-протектор врата възглавници бебе отклонения сигурен еко-приятелски настроен меки за бебето(【бели облаци】)
Ново

Възглавница бебе, анти-протектор врата възглавници бебе отклонения сигурен еко-приятелски настроен меки за бебето(【бели облаци】)

BGN 14.63

Налично за поръчка

Формиране на възглавницата : Анти-чешит главата, защита на врата и устойчивост на удар, помагат форма на главата, осигуряват на детето безопасен и комфортен сън.Висококачествен материал : Детска възглавница е изработена от памук, мека и се грижи за нежната кожа на бебето.Подходящи за бебета : лек и пухкав, е перфектно балансиран.Не е твърде малък и не е твърде голям, той е идеален за вашето дете.Сигурност : Тази детска възглавница абсолютно не съдържа химични вещества, екологично чиста и не се поддава на корнизи.Специален дизайн : Възглавници за деца са много меки, меки на допир ватирани възглавници-това са удобни възглавници, специално разработени за бебета.Функция : 1. Висококачествен материал : Детска възглавница е изработена от памук, мека и се грижи за нежната кожа на бебето.2. Сигурност : Тази детска възглавница абсолютно свободна от химикали, екологично чисто и не е лесно да се поддава на корнизи.3. Специален дизайн : възглавници за деца са много меки, меки на допир ватирани възглавници-това са удобни възглавници, специално разработени за бебета.4. Формиране на възглавницата : Анти-чешит главата, защита на врата и удароустойчив, помощ под формата на главата, предоставят на бебето е сигурен и удобен сън.5. Подходящи за бебета : лек и пухкав, е перфектно балансиран.Не е твърде малък и не е твърде голям, той е идеален за вашето дете.Спецификация : Тип елемент : Детска количка PillowМатериал : чист памук Размер : Approx. 22x30cm / 8.7x11.8in Списък на пакетите : 1 x Детска количка Възглавница.

Декларирани характеристики

Item Type:
Baby Stroller Pillow
Material:
Pure Cotton
Size:
Approx. 22x30cm / 8.7x11.8in 
Package List:
1 x Baby Stroller Pillow :

Добавки за продукти