Amazfit Bip Smartwatch с проследяване на сърдечната честота и активност през целия ден, мониторинг на съня, GPS, Сверхдлинным живот на батерията, Bluetooth, американски обслужване ?
Ново

Amazfit Bip Smartwatch с проследяване на сърдечната честота и активност през целия ден, мониторинг на съня, GPS, Сверхдлинным

BGN 34.32

Налично за поръчка

【Look as Good as You Feel】С широка гама от цветове и опции Bip е предназначен за носене като разширение на вашия личен стил.С тегло само 1,1 унции (32 г) и ярка светоотражающем дисплея с диагонал от 1,28 инча Bip може да се носи през целия ден. 【Go the Distance】Използвайте Amazfit Bip до 30 дни в една 2.5 часа зареждане. 【Не пропускайте удар】Оптично наблюдение на сърдечната честота и вграден GPS дават възможност за точно проследяване в реално време на вашите стъпки, изминатото разстояние, изгорени калории и качеството на съня.специални спортни режими (бягане, бягаща пътека, каране на велосипед и ходенето пеша) ви дават още по-подробна представа за вашия най-честите видове дейности. 【Бъдете в крак с】е Идеалният спътник, за да ви организирани и продуктивни в продължение на целия ден.Получавайте едностранно уведомление по електронната поща, SMS-съобщения и входящ телефонни разговори (с молба да вземат мерки на вашия смартфон), както и сигнали за Facebook, Twitter, Whats App, Linked In, Snap, Slack, прогнози за времето и други мобилни приложения. 【Удовлетворение е гарантирано】Купи с увереност.Amazfit предлага 30 дневна политика за връщане на парите и 12-месечна гаранция на нова подмяна.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти