PRETYZOOM 9 бр. Флаш Деца Одноногие Скокове Топка е един Забавен Светлинна Фитнес Танци Топка Играчка Надуваеми Топки за Момчета Момичета Студенти (червен)
Ново

PRETYZOOM 9 бр. Флаш Деца Одноногие Скокове Топка е един Забавен Светлинна Фитнес Танци Топка Играчка Надуваеми Топки за Момчета

BGN 25.68

Налично за поръчка

Изработен е от материал, мек, екологично чист, безопасен за деца.Подходящи за фитнес, почивка и т.н. Един от най-добрите симулатори за фитнес, добра играчка за забавление на открито.Чудесен подарък за децата, особено за рожден ден, Детски ден и т.н. Лесна за използване : Просто трябва да се постави на един крак и се установи пропуск за забавна подскача игра.Лесен разработен топката лесно се люлее, без да наранява глезена си при удар.рамото> Descriptiontrong> Тези практични детски топки за забавление, изработени от здрав и екологично чист материал, безопасен за деца.Уникален дизайн за забавление, един от най-добрите симулатори за фитнес, добра играчка за забавление на открито.Подходящи за фитнес, почивка и т.н. Чудесен подарък за децата.div> тронг> Featurestrong>- Цвят : червен.- Материал : пластмаса.- Размер : 65x16x9, 5 см - Лесна за използване : просто трябва да се постави на един крак и се установи пропуск за забавна подскача игра.Лесен топката лесно се люлее, без да наранява глезена си при удар.- Изработен е от материал, мек, екологично чист, безопасен за деца.- Един от най-добрите симулатори за фитнес, добра играчка за забавление на открито.- Подходящи за фитнес, почивка и т.н. - Професионален дизайн, забавен и уникален, перфектен за забавление на децата.- Чудесен подарък за.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти