ILOKNZI 16 Large Teleprompter Kit Таблети with Adjustable Tempered Optical Glass, Supports Wide-Angle Camera Lens, Studio Videos/Wedding Shooting/Лицето Capture (16-Large)
Ново

ILOKNZI 16 Large Teleprompter Kit Таблети with Adjustable Tempered Optical Glass, Supports Wide-Angle Camera Lens, Studio Videos/Wedding

BGN 159.99

Налично за поръчка

【Голям телесуфлер】 : 16-инчов телесуфлер е по-голям зрителен диапазон и регулируема на 135 градуса сверхширокий ъгъл на видимост, което помага на блогъри и служители на видеосредств да снимате страхотни клипове. 【Гъвкавост】 : Поддръжка на различни видове таблетки за текстови съвети; поддръжка на различни модели DV, DSLR и видеокамери за заснемане. 【Закалено стъкло】 : Наскоро разработен от закалено стъкло подобрява твърдостта на стъклото, и малък удар няма да счупите стъклото.Продукта се предлага с чанта за ръчен багаж, което е удобно за носене. 【Дългосрочно използване на】 : е Изработен от алуминий марка 6061, това е алуминиева сплав избор за трайно на работното оборудване.Сгъваема тъканта на кутията е изработена от композитен тъкан, която е различна якост.ILOKNZI може да бъде ваш дългосрочен партньор. 【Дисплей с висока разделителна способност】 : Висококачествено стъкло с разделен лъч, с отлично отражение на светлината и светопропусканием, може ясно да показва текст и да записва видео с висока разделителна способност.HD-кристал, подобен на огледало.За да видите изражението на лицето си през стъклото.Правете най-уверени и елегантни снимки.Необходими фотоинструменты за фотостудий.HD glass-това е като огледало, наблюдающее за израз на лицето си през стъкло, което прави най-уверени и елегантни снимки. 70/30 пропускливост на видимата светлина лъч/More HD.Ужесточенная обработка/По-силна.голям размер/По-удобен за потребителя. дебелина 1,5 мм/Extreme-дебелия.Ексклузивен съобщение закалено стъкло/More advanced.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти