CANALHOUT 16 Универсален телесуфлер с дистанционно управление, подходяща за всички таблети/iPad, Видеокамери/DSLR, Предварително монтиран, 70/30 лъч Расщепляющее стъкло с вод?
Ново

CANALHOUT 16 Универсален телесуфлер с дистанционно управление, подходяща за всички таблети/iPad, Видеокамери/DSLR, Предварително

BGN 159.99

Налично за поръчка

【ФУНКЦИЯ】 : Нашият телесуфлер помага на блогъри и служители на видеосредств създават изключителни видео клипове, които ги правят реч естествени и плавни. 【ПЪЛЕН РАЗМЕР】 : Този телесуфлер може да се адаптира към всички планшетам Apple, Android и на Microsoft на пазара, и всички мобилни телефони не са проблем.По-дългата и широка платформа за настаняване на камерата може да поддържа почти всички огледално-рефлексни фотоапарати и повечето видеокамери. 【Професионален дизайн】 : Телесуфлер е снабден с 16" 70/30 видими светопропусканием висококачествено стъкло сегментация лъч, така че камерата не приема текст и показва забележително качество на видео. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】 : Поставете плочите върху тава за слайдове, оправи камерата и нагласете ъгъл на наклон на рамката, за да започнете да снимате. 【Да се вземе мнението на клиентите и обновяване на】 : Клиентът коментира това, когато се снима малката камера.Той трябва да се постави камера по-близо до стъклото сплитер.Това може да му помогне да стреля най-добрите видео.Сега този телесуфлер добави S-образна скоба дължина 110 mm и височина от 35 мм, а също така е оборудван с винт 1/4 инча (както е показано на фиг. 4).Уважавайте и благодарете на всеки клиент, който е дал ценни коментари. 16-инчов телесуфлер е изработен от висококачествен расщепляющего лъч стъкло, което няма да се отрази на изображение на камерата през стъклото, когато снимате.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти