не логото Начало Трапезария Украса Желязо Багажник За изложбата на Стоки, монтаж на стена за Украса Творчески Рафтове За съхранение (размер : 80,5 х 12 х 80,5 см)
Ново

не логото Начало Трапезария Украса Желязо Багажник За изложбата на Стоки, монтаж на стена за Украса Творчески Рафтове За съхранение

BGN 54.96

Налично за поръчка

★ Забележка : поради различни ъгли на стрелба може да се хроматическая отклонение, моля, съсредоточете се върху конкретния получен на обекта. ★ Стил : Този дизайн дава на хората усещане, и на външен вид може да доведе до индустриално и ретро усещане във вашия дом. ★ Забележка : Този продукт е ретро и стар стил, няма да има дефекти, ако сте против, вземи го внимателно. ★ Забележка : може да се използва като уникален подарък или произведения на изкуството. ★ Здрав и издръжлив : Това е качество на украсата са много трайни и ще изглеждат чудесно във всяка среда.Продукт : Декорация на стени бараматериал : желязо + дърво Стил : ретро носталгия Метод на инсталиране : монтиране на монтажпРименяемое място : бар, ресторант, домекачество : 1Время за доставка е около 10-18 дни.Ако все още не са получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.Ръчно измерване с грешка 1-3 виж В комплекта са включени само украса, други декорации на снимката не са включени.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти