ZHUAN Massage Table Sheet Sets Table Bed Skirt Pillowcase Делото Стол за Масажни Легла,спа-Покривки за легло с Отвор за почивка Лице-Велур 70x190cm(28x75inch)
Ново

ZHUAN Massage Table Sheet Sets Table Bed Skirt Pillowcase Делото Стол за Масажни Легла,спа-Покривки за легло с Отвор за почивка

BGN 45.84

Налично за поръчка

☀Най-доброто масажно завивката е нашият козметичен комплект от четири части, изработен от 100% полиестер и е мек и удобен.Отличаващ се с висока якост и еластичен възстановяване,тя е трайна,не морщится и не гладится.Тази лека кърпа полага основите за максимално почивка през цялата година,като същевременно осигурява по-високо качество на живот за живота си. Слънчев и функционален набор от масажи кушеток-пола-чаршаф е толкова добър,че крие всичките си вещи под масажен маса, което прави вашия спа център чисти и спретнати и спестява място.Всички масла,спа инструменти и други често използвани продукти може да се скрие под полата на масата. Слънчев ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ-Възхитителен дизайн с волани има събрани къдри около 3 страни легла за класически,красив външен вид,издръжливост,тъкан, не се свива,устойчива е на цвят и бръчки за оптимална издръжливост. ☀Отвор за почивка лице-разработено с дупка за дишане на лицето и странични джоб за мобилен телефон. Слънчев луксозен спа комплект-Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти