Секретарят на камерата помощник на правоохранителните органи, на поле-дървар с голяма памет 128G, камера за нощно виждане с висока разделителна способност, съответс?
Ново

Секретарят на камерата помощник на правоохранителните органи, на поле-дървар с голяма памет 128G, камера за нощно виждане с висока

BGN 9.20

Налично за поръчка

1 : Лазерно позициониране, дизайн на заснемане на изображението не е изместен, обектив с голям диаметър, отказва да видите слепи петна. 2 : Включване на точка за достъп до Wi-Fi интернет.Чрез свързване към машина чрез мобилен телефон, Wi-FI може да се гледат клипове на мобилния си телефон или да качвате клипове в колата на мобилен телефон и да го задържиш, без да отнема мобилни данни. 3 : Мощно инфрачервено нощно виждане, с две външни мощни инфрачервени светлини за нощно виждане, общият ефект нощно виждане се засилва и човек може ясно да се види от 8 метра в пълна тъмнина и контура на 18 метра, и всеки детайл може да бъде ясно видима с високи стандарти. 4 : Deep прахоустойчив и водоустойчив, гарантиране на сигурността, дори на работа в дъждовните дни. 5 : Включване на откриване на движение, когато обектът се движи, видео-и аудиомагнитофон с висока разделителна способност може автоматично да записва.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти