DB Party Studio Set Baby Кръщение Покани с Подбрани Благодарственными Бележки ( по 25 парчета ) Пликове В пакет, 5 x 7 Прекрасни Розови Рози Попълните Поканите и Сгънати Благодар?
Ново

DB Party Studio Set Baby Кръщение Покани с Подбрани Благодарственными Бележки ( по 25 парчета ) Пликове В пакет, 5 x 7 Прекрасни

BGN 19.99

Налично за поръчка

КОМПЛЕКТ ОТ 25 ПОКАНИ с канцелярскими принадлежности Digibuddha ви никога не трябва да се търсят пликове на друго място, за да завършите своя набор. · Качество : Всички благодарствени картички с отлична стойност, отпечатани на качествен кард склад. · Изключителен дизайн, създаден в рамките на компанията само за нашата собствена Превъзходна ценностна линия, предлага никъде другаде. · Лесно да се пише : всички карти са отпечатани на матова карта, която не блести - идеалната повърхност за писане за всеки тип писалка. · Разработен и произведен в САЩ в магазина ни, намиращ се в Хатборо, щата Пенсилвания. · 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ние сме сигурни, че никъде другаде няма да намерите най-добрия продукт на цена.Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина, свържете се с нас и ние ще направим това право с нашата 100% гаранция за връщане на пари!Защо да изберете канцеларски материали DIGIBUDDHA? · Ние работим с 2011 година с десетки хиляди доволни клиенти!Ние наистина обичаме това, което правим, и това се вижда! · Канцеларски материали Digibuddha Excellent Value никъде другаде не са на разположение; нашите оригинални проекти, ръководена от малка канцелярскую индустрия. · Поканите ще бъде създаден с изключително качество по отношение на разходите и изпратени бързо и надеждно. · Выделитесь от тълпата с прекрасни канцелярскими принадлежности Digibuddha! · С нашата 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ ви поръчка наистина е лишено от рискове.В комбинация с нашата дълга история на качествени продукти и отлична стойност, канцеларски материали Digibuddha-идеалният избор!.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти