MORGENLITE LED Технологична Desk Lamp 10W,5-Нива на Яркост и Затъмнение на Цвят,Гъвкава Настолна Лампа Gooseneck С Дистанционно Управление,Заботящаяся за Очите на Завъртане на Ламп?
Ново

MORGENLITE LED Технологична Desk Lamp 10W,5-Нива на Яркост и Затъмнение на Цвят,Гъвкава Настолна Лампа Gooseneck С Дистанционно

BGN 27.99

Налично за поръчка

Ръководство за инсталиране. 【Dimmable】Тази настолна лампа със скоба ви позволява да настроите обхват на яркостта от 10% до 100% за различните нужди, като сън и работа.【Здрав】Лампа е изработена от led лампи с мощност 10 W, осигуряващи по-висока яркост, но консумират по-малко енергия, отколкото традиционните лампи с нажежаема жичка.Стъпка 3 : Затегнете страничните дръжката колкото се може по-дълбоко и фиксирайте корпуса на лампата.Междувременно, можете да промените цветовата температура от 3000 K (топло бяло) до 6000 K (студено бяло) по всяко време е лесно да конфигурирате 5 градуса яркост и промяна на цвета от 3000 K до 6500 K за различни приложения.Тази настолна лампа удобно да се използва всяко място, на по-гладка повърхност.Стъпка 2 : Поставете стълб настолна лампа в дупката на затваряне и регулиране на ъгъла на наклона на корпуса на лампата по своему. >Скоба състояние да се проследяват на всяка гладка повърхност с дебелина от 1 до 5,6 см, и ние можем да го използваме за повечето маси и маси.Стъпка 1 : Поставяне на скоба на плавен ръба на масата и ги затегнете с дръжката на долу, за да стяга добре укрепен на масата. >Уникална настолна лампа с едно докосване и дистанционно управление.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти