GORGECRAFT 13 бр. Пластмасови Шаблони За Рисуване Месеци, Сезони на Тема Плочки за Многократна употреба Модел, Определени Лазерно Рязане Живопис Шаблон 5x8 см за DIY Scrapbooking ?
Ново

GORGECRAFT 13 бр. Пластмасови Шаблони За Рисуване Месеци, Сезони на Тема Плочки за Многократна употреба Модел, Определени Лазерно

BGN 6.38

Налично за поръчка

❤[Кръст Бод Пакет с вкл.] : Идва с 13 бр. месеци и сезони шаблони с удобна опаковка за работата перфектно на A5 преносим компютър, бележник, или всеки друг планер.Шаблони около 5x8 см(205 мм, 125 мм, 0,3 мм thic)k; опаковка : около 8.5x6.9 инча(21.5x17.5x0.5cm). ❤[МЕСЕЦ СЕЗОН шаблони] : Набор от шаблони се състои от гирлянди, сезон забавни теми, фестивал форма елементи и месечни думи и др. 1-12 месеца и сезон теми думи изображения шаблони могат да ви помогнат да си спестите много време и главоболия при създаването на занаятите или живопис.Най-важното е, че те могат да ви напомня за това, което трябва да направите в подходящото време. ❤[Лесни за почистване 13 бр./компл.; опаковка : около 21, 5x17, 5x0, 5 виж Специални шаблони за рисуване design Mandala листове в различни стилове, достатъчно на брой и ярки цветове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди САМ, също е подходящ за споделяне с приятели и семейства.Изработен е от екологично чиста пластмаса с добра гъвкавост и трайност, за многократна употреба и безопасен за използване, моющийся и лесно моющийся топла сапунена вода, изсъхва бързо и ви предлага приятен опит за използване.Подходящ за повечето списания, тетрадки книги, организаторите добър инструмент за списания, бижута, на резервацията скрап, ситопечат стени, декорации от плат, декорация на торта, airbrushing, производство на фотоалбуми, изгаряне на дървесина и много други.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти