Охлаждаща поставка за лаптоп ZZWZM-Поддръжка на преносими компютри с диагонал на екрана от 11 до 21 инча,PS4-[5 вентилатори ]-Леко,тихо и бързо охлаждане-Ергономична окаче?
Ново

Охлаждаща поставка за лаптоп ZZWZM-Поддръжка на преносими компютри с диагонал на екрана от 11 до 21 инча,PS4-[5 вентилатори ]-Леко,тихо

BGN 24.79

Налично за поръчка

★Различни ъгли на предаване : ергономичен дизайн с висок и нисък многодиапазонный може да се адаптира към различни височини на заседналия пози,поддържа разнообразна работа, игри околната среда. ★Dual USB порт : заимствуйте и един не заема ресурси,дизайн двойна порта-това е само един вход и един изход,и външно USB устройство може да бъде свързано. ★Сигурност и интимност : устойчива на плъзгане конструкция прави лаптоп по-безопасно и ефективно намаляване на щети, причинени от триене между компютър и монтиране на стена. ★Високоскоростен mute : високоскоростен и безшумен голям фен,висококачествен мотор на движението,все още безшумен при работа на висока скорост. ★Силна съвместимост : отговаря на всички основни модели и е съвместим с лаптопи до 17,3 инча.Име на продукта : Охладител за лаптоп Конфигурация на вентилатора : 5 или 6,Метод на охлаждане : въздушно охлаждане,Скорост на вентилатора : 1100 об / мин,Шума :

Декларирани характеристики

Добавки за продукти