CASEKOO Crystal Clear е Предназначена за iPhone 13 Pro Case, [Не пожълтяват] [Военна защита от падане] устойчив на удари защитен калъф за вашия телефон 6,1 инча 2021 (прозрачен)
Ново

CASEKOO Crystal Clear е Предназначена за iPhone 13 Pro Case, [Не пожълтяват] [Военна защита от падане] устойчив на удари защитен

BGN 12.91

Налично за поръчка

[Crystal Clear & Never Yellow] : Използване на висококачествен ултра-прозрачен материал Bayer TPU и КОМПЮТЪР, което позволява да се насладите на оригиналната възвишена красота i Phone 13 Pro, като в същото време не става с удебелен при използване. "Никога не жълто" благодарение на наноразмерному алмазному антиокислительному корицата, която може ефективно да се противопоставят на 99,9% пожелтению, вызванному на ултравиолетови лъчи и след това. [Защита от военен клас] : Оборудван с технология Flex-impact Cushion Tech за отвеждане на силни удари, гарантиран стандарт [MIL-STD-810 G].Платка платка е изработена от твърд поликарбонат и гъвкави противоударных брони TPU по краищата за изграждане на твърда защита. [Повдигнати защита на камерата и на екрана] : Отгледани рамка за защита на екрана и фотоапарата от падане и надраскване.Малък дизайн на устните 2,5 мм над камера, 1.2 мм обрамлений над екрана и 0,5 мм повдигнатите ъгъла на устните на задния панел осигурява допълнителна и цялостна защита. [Плътно в близост и тънък дизайн] : Кристално чист калъф лесно обертывается около вашия телефон, за да се предотврати попадането на прах и драскотини по телефон.И идеално се съчетава с повечето протектори на пазара. ултра-0,04 инча позволява на телефона да се побере лесно в джоб. [Защита от пръстови отпечатъци и нескользящая дръжка] : Обработена рамка от TPU осигурява надеждна нескользящую дръжка, предназначена за текстови съобщения, игри и селфи.Обновена сверхчистая интегративен такса, добавляющая изключително покритие AF Anti-fingerprint, може ефективно да намали останки от пръстови отпечатъци и да се насладите на дългосрочен чистота.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти