JTRF Скутер Телефон Планина е,Въртящи се на 360 през Цялата Adjustble Мотоциклет Притежателя на Мобилен Телефон под Наем на Притежателя на Телефона q Планина,Супер Стабиле?
Ново

JTRF Скутер Телефон Планина е,Въртящи се на 360 през Цялата Adjustble Мотоциклет Притежателя на Мобилен Телефон под Наем на Притежателя

BGN 11.99

Налично за поръчка

Подходящ за всички съвременни смартфони дори в защитни седалка с дебелина до 0,5 инча и може да се инсталира на всеки тръбен лост с диаметър от 0.Общата основа на удебелени и е здрав и му е лесно да се прекъсне. [Пълна защита 3.Ние вярваме в осигуряване на качеството и ценности за цял живот.Добре се съчетава с различни видове велосипеди, мотоциклети, колички, колички за пазаруване, електрически скутери, закрити писти, спин-мотори. *Забележка : не е подходящ за супер спорт под наем (crotch rockets) clip-on style handlebars.Обновен скоба за бустер позволява на твърдо фиксиране на притежателя колоездене телефон на кормилото.Спешни гъвкавост, благодарение на ротационен главичката на 360 градуса вашият телефон може да бъде ориентиран към портрет, пейзаж или на всеки ъгъл между тях.Никога не се тревожете за загубата на мобилен телефон по време на шофиране; 7.Стяга лесно се прикрепва към лост ръчно.6 до 1,18 инча; Това е качество на планина в кутия премиум качество.18" (15-30 мм). ЗАВЪРТАНЕ на 360 ГРАДУСА : това е планина телефон за каране на волана,свободно регулиращ телефона под всякакъв ъгъл, който отговаря на вашите предпочитания, което ви гарантира максимална гъвкавост при гледане на вашия телефон и проследяване на пробег, време или карти по време на езда.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти