За опесъчаване шкурка подобно на гъба, четка за 70 130мм Правоъгълна мека порести интерфейс накладки, използвани за амортизирующих тампони, накладки, инструменти за ?
Ново

За опесъчаване шкурка подобно на гъба, четка за 70 130мм Правоъгълна мека порести интерфейс накладки, използвани за амортизирующих

BGN 21.72

Налично за поръчка

Материал : като основен материал се използва гъба с висока плътност, която притежава отлична еластичност, силна пластичност и не е лесно рвущаяся. ,Повишаване на ефективността на работата. 1. Структура на пяна отговаря на пътека за постигане на по-фините бижута. 2. Добавете опора на диск площадка за подобряване на абразивни рязане и по-плътен шлифоване на кантове. 3. Лесно се поставя между пясъчните на диск и на централната площадка за бърза смяна.Той разполага с широка гама от приложения, като дърво, камък, лакирани и огледално покритие, например шкурка за полиране на фарове.Широко се използва в най-различни сложни повърхностни корозивни и случайни орбита шлифовъчни машини за метални и неметални материали.Име на продукта : Правоъгълен мек интерфейс гъба pad Size : 70 * 130mm, пълна с дебелина 6mm Usage : Осигурете някакъв амортизирующий ефект и намаляване на вибрациите, за да се подобри ефектът от полиране.След използване на шкурка, моля защита на шлифоване площадка.характеристика : 1) Структурата на пяна отговаря на пътека за постигане на по-фини декорации2) Добавете опора на диск площадка за подобряване на абразивни рязане и по-плътен опесъчаване кромки3) Лесно се побира между пясъчните на диск и на централната площадка за бърза заменыупаковка съдържа : 1 бр. интерфейс панел.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти