[DOCTOR LIFE] SP-2000, обувки L, Сериен въздушен компрессионный масажор за крака. Система за терапия на кръвообращението и лимфообращения.
Ново

[DOCTOR LIFE] SP-2000, обувки L, Сериен въздушен компрессионный масажор за крака. Система за терапия на кръвообращението и лимфообращения.

BGN 479.99

Налично за поръчка

Тази система за възстановяване официално получи сертификат FDA 510 K OTC Medical-Grade.Бързото спасение : Тази система спасение главно поредната машина за спасение щамповането на въздуха, която помпане на въздух и дефлиране ръкави за крак последователно, за да започнете да осигурява циркулацията на натиск на човешкото тяло, за да се ускори нагоре за спасяване на двата крака. (Ползи) : Подобрява кръвообращението, масаж и упражнения за разтягане.Размер на обувки : Има 3 различни варианта на размера на обувката.Моля, проверете таблицата размери в списъка на ясно, преди да поръчате.Удлинительная цип за краката : Ако мислите, че тя е малко тугая в глезена и бедрото, когато не е натиснат на въздуха, свързване удлинительной мълния ще се увеличи обиколката на 3,93 инча.Удлинительная светкавица-това е допълнителен продукт, който можете да закупите допълнително.Например, ако сте поръчали ръкав краката размер XXL, трябва да поръчате цип за разширяване размер XXL.Гаранция 1 година : Ние сме използвали въздушен двигател, направени В КОРЕЯ, който е здрав.Така че качеството е много добро.Студент, който се учи у дома с хоресспортсменом и жена, които много упражнения, близки велики родители, служители, които се застояват дълго, работниците и служителите, които дълго време стоят.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти