GXFWJD Регулируема Задна Скоба с Подтяжками Лумбална Поддържащ Колан на Задната Скоба Подкрепа Болки в кръста Работа Изкачване Упражнения Фитнес зала (Размер : XL)
Ново

GXFWJD Регулируема Задна Скоба с Подтяжками Лумбална Поддържащ Колан на Задната Скоба Подкрепа Болки в кръста Работа Изкачване

BGN 66.48

Налично за поръчка

Използвайте с повишено внимание за тези, които страдат от алергии. Не е, свържете се с магнитни изделия с минерали, за да се предотврати хипнотизирам.Само за спорта, а не за медицинска подкрепа.Да Не се перат в машина, не глади, да не се избелва, да не се суши, да не се използва омекотител. Да се пази от светлина. Лесно се носят.Зона подкрепа на гърба може да помогне при следните симптоми : кифоз, лоша поза, кифоз, изкривяване на гръбначния стълб, гръдния кифоз, кифоз, фрактура на ключицата, отместване на гръбначния стълб, кръгло рамо. Облекчава болката в спинематериал : неопрен + полиестер + найлон Цвят : черен Размер : M, L, xlколичество : 1 штпосылка включва : 1x колан за подпомагане на гърба Забележки : 1.Грижа Инструкции : Използвайте мек почистващ препарат за почистване на задната скоба в топла вода (40 ° с) и го оставете да изсъхне на въздуха. Лесно конфигуриране на вашия фитнес; 2.Внимателно почистете с чиста вода или малко количество препарат за почистване (пере в рамките на 15 минути). Температурата на измиване с вода под 40-ТЕ, така че това нежно, не обжигающее и не хлорное избелване. Използвайте мека кърпа, за да покрие ръба, да се носят удобно, не забравяйте да затегнете презрамка прекалено стегнат; 5. Висок комфорт; 4.Продължавайте да го използвате за дълго време, и вие ще откриете, че вашата позиция става все по-добре и по-добре. Тези, които имат електронни устройства, като например пейсмейкъри или метални стентове, са забранени. Не се пекат при висока температура. Време за почистване не трябва да бъде твърде дълъг. Помага при повдигане или преместване на тежки предмети в работе3. При остро увреждане на меките тъкани, моля, използвайте я след 24 часа. Помощ при възстановяване след съществуващи наранявания 4.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти