Топка за тренировка на пръста, Хубаво Здрава Еластична Играчка топчета нулиране на стрес Мотивационни Преносима машина за терапия на ръцете(сив цвят)
Ново

Топка за тренировка на пръста, Хубаво Здрава Еластична Играчка топчета нулиране на стрес Мотивационни Преносима машина за терапия

BGN 6.79

Налично за поръчка

Широко използван, това е добър ръчно симулатор за чести офис работници и алпинисти, както и много практичен за рехабилитация на пациенти с инсулт.Jelly Q bomb е твърдо усещане, меки и удобни, както за дизайн на етикети на пръста го прави по-удобен за задържане.Това може да помогне за предотвратяване на мишката ръце, да намали тревожността и да увеличи притока на кръв до всички ръце, ръцете и пръстите на краката.Той може да се увеличи гъвкавостта на ръцете, за подобряване на силата, за предотвратяване на скованост и облекчаване на болки в ставите на ръцете, китките и ръцете.Прости упражнения за значително облекчаване на ежедневния стрес и увеличават силата на ръцете, предмишниците и пръстите на краката.Функция : 1. Прости упражнения за значително облекчаване на ежедневния стрес и увеличават силата на ръцете, предмишниците и пръстите на краката.2. Той може да се увеличи гъвкавостта на ръцете, за подобряване на силата, за предотвратяване на скованост и облекчаване на болки в ставите на ръцете, китките и ръцете.3. Това може да помогне за предотвратяване на мишката ръце, да намали тревожността и да увеличи притока на кръв до всички ръце, ръцете и пръстите на краката.4. Широко използван, добър треньор ръце за честите офис работници и алпинисти, и много практика за пациентите на клиниката ход.5. Jelly Q bomb е твърдо усещане, меки и удобни, както за дизайн на етикети на пръста го прави по-удобен за задържане.Спецификация : Тип елемент : Еластичен улови пръста Power BallМатериал : TPR Размер : Approx. 8cmx4.5cm/3.14x1.77твердость : лилаво малко скучно, синьо умерен, сиво е малко трудно Осъществяване списък : 1 х пръст топката.

Декларирани характеристики

Item Type:
Elastic Grip Finger Power Ball
Material:
TPR
Size:
Approx. 8cmx4.5cm/3.14x1.77in
Hardness:
Purple is Slightly Soft, Blue is Moderate, Gray is Slightly Hard
Package List:
1 x Finger Ball :

Добавки за продукти