H&W 50шт 4.7L Музикална Нота Пръстен Контур Кръгла Форма DIY Занаят Тел Клип Маса картодържателите Забележка Снимка Снимка Memo Притежателя Метална Скоба за Партита, Рожд?
Ново

H&W 50шт 4.7L Музикална Нота Пръстен Контур Кръгла Форма DIY Занаят Тел Клип Маса картодържателите Забележка Снимка Снимка Memo

BGN 8.32

Налично за поръчка

【50 МУЗИКАЛНА нота форма на пръстен контур жично скоба】:ОПАКОВКА ОТ 50 аксесоари само, базата не е включена. 【МАТЕРИАЛ】 : Изработен е от здрава метална стомана,със сребърно покритие,има привлекателен метален блясък и красива форма, идеален като десктоп бижута. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЕЛЕГАНТНИ И СТИЛНИ ТРАПЕЗНИ ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ на КАРТИ】:Тези притежателите на карти wedding place-идеалният начин да се обличаш настройки на бюрото си и да организира вашият сватбен прием.Прост, но елегантен, всеки един от тези притежатели може да се интегрира във вашата сватбена тема.Идеално за декорация на масата за важни събития. 【КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ】:Тези щипки за бележки/изображения са широко използвани като стаи таблици,топпера за торта, с номинална карти, менюта, каботажните за фотодержателей, бележки, карти, документи и записки.Идеален за сватбени тържества, юбилеи, банкети, ресторанти, изоставяне на домашни и офис съобщения,регистрирани притежатели. 【Размер】 : Обща дължина : 4,72 инча, идеални аксесоари само за използване с глинен или дървена основа за картички с номерата на масите, именни карти, притежатели на бележки,сватбени / вечерните украса,торти и малки подаръци.Изработен от здрава метална стомана,със сребърно покритие,има привлекателен метален блясък и красива форма, е идеална за украса на масата.Тези притежателите на карти wedding place - идеалният начин да се украсяват пейзажа на бюрото си и да организира вашият сватбен прием.Прост, но елегантен, всеки един от тези притежатели може да се интегрира във вашата сватбена тема.Идеално за декорация на масата за важни събития.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти