ASZX Регулируем, Детска количка, Чадър на притежателя Аксесоари за Монтиране на Множество инвалидна количка на Чадър полк под Наем конектор 118 (Цвят : деним синьо, раз?
Ново

ASZX Регулируем, Детска количка, Чадър на притежателя Аксесоари за Монтиране на Множество инвалидна количка на Чадър полк под

BGN 36.36

Налично за поръчка

1. Технологично покритие, ефективно заключващо 99% от ултравиолетовите лъчи, директно облучаемых на повърхността на чадър. 2. Адаптируйтесь от различни модели автомобили.Диаметър на тръбата на колата не е от значение. "2,5 см" като цяло може да се установи. 3. Голяма повърхност чадър може да покрие по-голяма площ на каросерията на автомобила, което също може да отговори на нуждите на големи превозни средства. 4. Чадър много высокосортный алуминиева сплав анод, ултра лек и супер твърд.SpecificationМатериал : shock плат + сплаввес : около 500 гразмер : Размерът на съхранение : 80*4 смрасширенный размер : диаметър 70 см, Височина : 80 смЦвет както е показано Продукт съдържа : детска количка и чадър*1размеры продукт, се оценяват ръчно, и могат да бъдат определени отклонения.Цвят на продукта ще се произвеждат разликата в цвета се дължи на различни цветове на всеки екран.Ако имате някакви въпроси, можете да ги помолите да ни се и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти