Мини Клещи около Носа Клещи Подпружиненная Дръжка Клещи Инструмент за Основния Ремонт на DIY Проекти и Домашно Обслужване 1 БР.
Ново

Мини Клещи около Носа Клещи Подпружиненная Дръжка Клещи Инструмент за Основния Ремонт на DIY Проекти и Домашно Обслужване 1 БР.

BGN 7.99

Налично за поръчка

【Висококачествени материали】Набор от инструменти за клещи изработени от високо стомана и е преминал высокочастотную на втвърдяване, за да гарантира силен и траен челюстта и режещи ръба, които не стават скучни. 【Широко приложение】Един от най-полезните утилитарни клещи за общи битови гараж магазин момче за всичко линейщик и електротехници. 【Противоскользящий дизайн】Този страничната машина за тел оборудван с плъзгане дръжка, плъзгане и устойчива на износване, подходяща за най-дълго работно време. 【Лесна употреба】Уплътнение на металната част запазете силата си при използване на този инструмент инструментално връзка зарезервировало разумни разрешения за намаляване на загубите от триене. 【Качествено обслужване】Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор. ▶Характеристики : ✔Набор от инструменти клещи изработени от високо стомана и е преминал высокочастотную на втвърдяване, за да гарантира силен и траен челюстта и режещи ръба, които не стават тъпи. ✔Един от най-полезните утилитарни клещи за общи битови гараж магазин момче за всичко линейщик и електротехници Този страничната машина за тел оборудван с плъзгане дръжка противоскользящий и устойчив на абразия е подходящ за дълго работно време ✔Уплътнение на металната част запазете силата си при използване на този инструмент инструментално връзка зарезервировало разумни разрешения за намаляване на триенето загуба ▶Технически характеристики на : ✔Име на продукта : мини клещи ✔Материал : высокоуглеродистая стомана ✔Тегло : 80 г ✔Размери : 11*8.5*1.5 см ✔Тегло на опаковката : 90 г ▶Какво получавате : 1x мини клещи .

Декларирани характеристики

Добавки за продукти