GFANSY ПУ Кожен калъф клавиатура Logitech K380 Bluetooth Multi-Device Wireless Keyboard, Пътна Чанта За чанта, Не е включена клавиатура (за Logitech K380, ПУ-черен)
Ново

GFANSY ПУ Кожен калъф клавиатура Logitech K380 Bluetooth Multi-Device Wireless Keyboard, Пътна Чанта За чанта, Не е включена клавиатура

BGN 11.19

Налично за поръчка

【Protable Keyboard Sleeve】- GFANSY Keyboard Sleeve Case е разработен специално за безжичен мултифункционален клавиатура Logitech Bluetooth (модел : K380).Моля, проверете и потвърдете модел и размер на оборудването, за да избегнете закупуването на грешен продукт. 【Качество PU кожа материал】- Произведен от висококачествена изкуствена кожа и мек замшевого материал, с гладка повърхност, удароустойчив и устойчив на абразия.Здрав кожен материал осигурява многократна защита на вашата клавиатура.Защита на клавиатурата от надраскване, петна от вода и други злополуки. 【Дизайн на капака】- Дизайн на защита на главата е приета и се обърна, за да направят обзавеждане на по-безопасен и не се плъзга.Лесен и модерен външен вид-добър помощник за съхранение на вашата клавиатура. 【Small s Keyboard Sleeve предоставя разнообразна защита на вашата клавиатура, така че вашата клавиатура ще не царапаться, течна, намалява и trouble.Name : Изкуствена кожа, с капак на Клавиатурата Ръкав за Logitech K380. На допир е удобно.Дизайн на защита на околната среда.Устойчив на абразия и здрав.Лесно се носи с себе си.Миещи се и многократна употреба.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти