Временни Татуировки 6 Листа Чикано Татуировка във Формата на Триъгълник Красиви Момичета и Рози, Цветя Татуировки Етикети за Възрастни, Деца, Жени, Мъже Ръцете, Кра?
Ново

Временни Татуировки 6 Листа Чикано Татуировка във Формата на Триъгълник Красиви Момичета и Рози, Цветя Татуировки Етикети за Възрастни,

BGN 4.79

Налично за поръчка

Дизайн на опаковка : 6 листа дизайн, чертежи Размер : 3.7 x 3.7 инча (9.5 * 9.5 см).Татуировки за сигурност : временни татуировки са безопасни, нетоксични и е водоустойчив.Продължителност : Те продължават 3-5 дни, за намаляване на триене ще продължи по-дълго.Използването и отстраняване : 1. Премахване на прозрачен слой върху хартия татуировки 2. Сложи стикер на чиста и суха кожа,използвайте смачивающий представител,извадете хартията и я оставете татуировка, за да изсъхне.Премахване : може да се избърше с алкохол или бебешко олио. препоръчва се за деца до 3 години и тези, които лесно се яде и пие.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим решение.Размер : 6 листа временни икони в един стил.Колко дълго трае татуировка?Новина продължава около 3-5 дни.Някои сложни и фините линии могат да бъдат разрешени.Той е защитен и работи добре в пещи и пещи.Как да използвате?1. Махнете прозрачен лист с етикети.2. Вдигнете лицето си нагоре и носете новите дрехи.3. Внимателно намокрете стикер вода.4. Махнете долната хартия, чрез 20-30 секунди.5. Дайте снимки да изсъхне.Как да се премахне?Внимателно разтъркайте спиртовым бебешко олио.Блокируйте спирт или бебешко олио в продължение на 10 секунди.Забележка : Не е подходящ за деца под 3 години.Да Не се използва при чувствителна кожа, в близост до очите или при хора с алергии.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти