VHS в цифров конвертор USB 2.0 Video Converter Audio Capture Card VHS Box VHS VCR TV to Digital Converter, Поддръжка на Windows, Linux, Vista, Mac.
Ново

VHS в цифров конвертор USB 2.0 Video Converter Audio Capture Card VHS Box VHS VCR TV to Digital Converter, Поддръжка на Windows,

BGN 63.99

Налично за поръчка

Топли съвети : Този продукт трябва да се използва в комбинация със софтуер за заснемане на видео.[Широка съвместимост] : Поддръжка на на различни формати DVD+/-R/RW, DVD+/-VR и DVD-video, RCA към USB, подходящ за Mac, PC, windows, може да дигитализиране на стари видеоклипове и да ги споделят в социалните мрежи Face Book, да споделят добри спомени със семейство и приятели.Свържете източник на AV-сигнал към AV входа на заснемане карта USB чрез AV кабел. - Поддръжка на изходни формати : DV, AVI, MPEG, WMV, VCD, DVD.Собствен софтуер за MAC - Quick Time player, който може да обработва конвертиране на видео.Поддържа високо качество на видео резолюция NTSC : 720 x 480 @30 fps PAL : 720x576@ 25fps.Той също така е подходящ за уеб-конференции и уеб конференции.Опитайте се да избягвате USB удължител, той ще отслаби ток и понякога не могат да осигурят достатъчно мощност за работа. - Размер : (L)90mm x (W)26mm x (H)15 мм, преносим и лесен за съхранение, щепсела и да играе. уверете се, че кабелът е подходящ за съединител на вашия видео устройство.Можете да го изтеглите безплатно в Интернет.Ако използвате Mac, не е нужно да изтеглите някое софтуер или драйвер, можете да изпълните следните стъпки : Отворете "Приложение", намерете "Quick Time player"; след това изберете "Файл" - "Нов запис на филм"; в последната задайте стойност "AV TO USB2.0 интерфейс, plug интерфейсът е лъскав, не боли интерфейс, подходящ за много случаи, видео конферентна връзка, на живо, конвертиране на формат на видео файла, всичко в едно, без загуба на видеозапис, той може да предава видео ще ви трябва по-висока дефиниция добави RCA, S-Video, USB интерфейс, можете да имате покажи стил на видео. Използвайте софтуер OBS за заснемане на видео/аудио, ако не разполагате с порт CD или софтуер на CD-ROM е несъвместимо с видеоустройствами и компютри. [Поддържа повечето формати] : DVD+/-R/RW, DVD+/-VR и DVD-Video.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти