Система за изравняване на плочки, Плочки Выравниватель Подпори - Lippage Free and Stone Tile Installation for PRO and DIY - 300-Piece Изравняване Spacer Clips Plus 100-Piece Многократна употреба клинове (1/8 ?
Ново

Система за изравняване на плочки, Плочки Выравниватель Подпори - Lippage Free and Stone Tile Installation for PRO and DIY - 300-Piece

BGN 18.39

Налично за поръчка

???? 【Защо да изберете нас】 Със система за изравняване на Storystore монтаж на плочки-отлични инструменти за монтаж на пода/стена.Системата осигурява на плоскостта между плочките,като се избягва движение по време на приел решение, спестява време на инсталацията на плочки и пари с по-малко усилия, това е най-добрият подарък за професионалисти и DIYs, които искат да инсталирате плочки на стените и пода. ???? 【100 бр плочки Клин】 Клин позволява минимално връзка фугиране 1/16 инча, и той здраво държи плочката на място, това е най-икономична от наличните системи за изравняване на плочки (обърнете внимание : плочки борят, а не да се издигат, като предоставя по-добра адхезия на плочки, което повишава скоростта на полагане на плочки). ???? 【300pcs плочки клипове]】 Използвайте върху плитках дебелина 1/8 инча(3 мм)до 1/2 инча (12 мм), без допълнителни монтажни инструменти, не се изисква!Може да се използва за подови настилки и стенни облицовки.????【Ефективен и красив】Нова иновативна система за изравняване на плочки помага САМ и професионални слоеве плочки подобряване на ефективността на полагане на плочки и да получите перфектна тапицерия, без петна. ????【Ефективно позициониране,увеличаване на ефективността на настилката】Тази система за изравняване на плочки решава проблема с бавното строителство, предотвратява неравномерното плочки, помага за подобряване на скоростта на полагане на плочки, ефективно подобрява отегчение след полагане на плочки, бързо и лесно се поставя плочки, спестявайки време и усилия.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти