Детски Органайзер, Просто Практичен Органайзер за яслите Виси Широко Приложими Сладки Модели Мек Памук за Колички за Мебели за стена(маслинова туба)
Ново

Детски Органайзер, Просто Практичен Органайзер за яслите Виси Широко Приложими Сладки Модели Мек Памук за Колички за Мебели за

BGN 57.12

Налично за поръчка

ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Може да се използва за бебешки креватчета, колички, маси, стени и всички мебели в къщата.ТОПЛИ ПОДАРЪЦИ : Отличен детски подаръци за децата и майките.Както момичетата, така и момчетата могат да се използват висящ органайзер за детски легла.МЕК ПАМУК : Изработен е от естествена мека futon материал, който е безопасен за любимите си деца и може да се използва с увереност.СЛАДКИ МОТИВИ : СЪС собствени мультяшными модели, които лесно привличат вниманието на детето, а също така са забавна играчка за тях.ПРОСТ и ПРАКТИЧЕН : Може да се съхранява памперси, биберони, чесалки, бебешки кърпички или малки играчки и т.н. Функция : 1. ПРОСТ и ПРАКТИЧЕН : Може да се съхранява памперси, биберони, чесалки, бебешки кърпички или малки играчки и т.н. 2. МЕК памук : Изработен е от естествена мека futon материал, който е безопасен за любимите си деца и може да се използва безопасно 3. СЛАДКИ МОТИВИ : СЪС собствени мультяшными модели, които лесно привличат вниманието на детето, а също така са забавна играчка за тях 4. ТОПЛИ ПОДАРЪЦИ : Отличен детски подаръци за децата и майките.Както момичетата, така и момчетата могат да се използват органайзер за яслите hanging5. Област на ПРИЛОЖЕНИЕ : Може да се използва за бебешки креватчета, колички, маси, стени и всички мебели в домеспецификация : Тип на продукта : Органайзер за яслите Висящ Материал : памук Осъществяване списък : 1 х Органайзер за яслите Висящ.

Декларирани характеристики

Item Type:
Crib Organizer Hanging
Material:
Cotton
Package List:
1 x Crib Organizer Hanging :

Добавки за продукти