Пейка за съхранение на HOOBRO, Табуретка за Съхранение, Пейка за Обувки с Тапицирана Седалка и Метален Рафт, Ракла За Съхранение на детски Играчки с Мек Покрив, Столче ?
Ново

Пейка за съхранение на HOOBRO, Табуретка за Съхранение, Пейка за Обувки с Тапицирана Седалка и Метален Рафт, Ракла За Съхранение

BGN 73.68

Налично за поръчка

Загряващ сърцето дизайн : класически и удобни изкуствена кожа, ретро дървени елементи и черна метална рамка-сливане, взети заедно, ние ви предлагаме не само столче за легла, но и пейка за съхранение или пейка за обувки.Познай : Размер на 38.6"L x 15.7"W x 20.1"H. Максимална статична товароносимост : 220 паунда.Отворете горния капак и ще видите просторен килер, където достатъчно място, за да се скрие обувки, играчки, книги, одеяла и възглавници, както и тапицирана седалка и ниска рафт за обувки ще ви помогнат да се оттеглят и да се носят обувки, докато вашата умора няма да мине.Само за Вашия вход?Създавайки комфортна коридора, когато гостите идват в къщата, здрава и удобна пейка е по-удобен като стол за съхранение на вещите във всекидневната.Той също така работи като традиционна табуретка с допълнителна седалка, преди да проверите за свободни стаи.Грижа за Вашите нужди : Горната част на стол в края на леглото обита мека гъба и покрити с изкуствена кожа, което осигурява комфорт при сядане на него.Освен всички тези части, предпазен панта винаги пази капачката открита в правилното положение.Лесен монтаж : мебели с много функции обикновено има сложна структура.Но не и този сандък от ХУБРО.Всеки детайл е ясно етикетиран, както инструкции за експлоатация разбираема, за да се изключи предположенията.Цвят : селски кафяв, черен.Материал : дунапрен, PU калъф за възглавници, ПДЧ.Размер : 38.6"L x 15.7"W x 20.1"H. Тегло : 38.1 lb. 1 x пейка за съхранение. 1 x Комплект аксесоари. 1 x Инструкция.Моля, отваряйте и затваряйте капака бавно, за да не защемить ръце.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти