BigBigHundred Пъзел Игра с Детски Играчки Дъгова Кула Пирамида Гнездование Полагане на Детски под Формата на Игра Играчка на Децата си САМ Подарък За рождения Ден - Цветн?
Ново

BigBigHundred Пъзел Игра с Детски Играчки Дъгова Кула Пирамида Гнездование Полагане на Детски под Формата на Игра Играчка на Децата

BGN 15.18

Налично за поръчка

✅ 1. Изработен от дърво, силна носеща способност : Този комплект блокове е с гланцово покритие и равномерен цвят.Благодарение на гладко полиране, няма ръбове и ъгли и няма да навреди на ръце на детето. ✅ 2. Цветна дъга кула : Този блок се състои от различни цветове и форми, което дава възможност на децата да разпознават такива понятия, като размер и цвят. ✅ 3. Полиране на ръбовете : Този блок кръг и без чеп.След цялостна полиране на ръбовете и ъглите могат да се грижи за деликатната кожа на бебето, което му позволява да я обичам и да се забавляват. ✅ 4. Схватывая тренировка : Размерът на тези играчки е градивен подходящо, който може да се обучават хватательную способността на детето. ✅ 5. Развивайте търпение : Този набор от градивни блокове има много строителни блокове, които могат да се тренира търпението на вашето дете и да му позволи да се съсредоточи.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти