SUGUNING Дърва Туристически Печки Преносими Сгъваеми От Неръждаема Стомана Туризъм Печка на дърва, Лека Клонка Котлон за работа на Открито Къмпинг, туризъм, Пикник и б?
Ново

SUGUNING Дърва Туристически Печки Преносими Сгъваеми От Неръждаема Стомана Туризъм Печка на дърва, Лека Клонка Котлон за работа

BGN 13.58

Налично за поръчка

Порция контрол и лека конструкция(1,23 кг) позволява лесно да се постави го в раницата и се насладете на грил навсякъде. ????【Сгъваема】Всяка печка на дърва се предлага с чанта за съхранение за удобно носене. ????【Leightweight】 1.Широка конструкция, отварящи устата ви позволява удобно да добавите дървен материал и подобряване на потока на въздуха, постигайки по-висока ефективност на изгаряне.Порция контрол и лека конструкция(1,23 кг) позволява лесно да се постави го в раницата и се насладете на грил навсякъде.Сгъваема туристическа печка на дърва, SUGUNING изработени от висококачествена неръждаема стомана , при силен дождливом или силен отопление работи добре и не ръждясва. Кулинарно пръстен насочва топлината нагоре и към центъра на тигана, за да се постигне максимална ефективност; също така действа като предното стъкло, което позволява на кислород за подхранване на пламъците.Широка конструкция, отварящи устата ви позволява удобно да добавите дървен материал и подобряване на потока на въздуха, постигайки по-висока ефективност на изгаряне.???? 【Quick】Пешеходни туристически фурни могат бързо да ври вода или да се готви в тенджера.Тази сгъваема плоча сгъваема и лесна, много преносима, за да я сложи в своя пътен раница или чанта. Предварително нагряване на кислород се подава обратно в пещ с по-малко дупки в горната част, което води до вторичен горенето и позволява да се изгарят по-пълно и с по-малко дим.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти