Титуляр Преобръщане Молив, Памучен Плат 6.7 X1.6inch Pencils Case Wrap Roll Holder Light Weight Молив Wrap for Office for Travel for School for Home(Вълна)
Ново

Титуляр Преобръщане Молив, Памучен Плат 6.7 X1.6inch Pencils Case Wrap Roll Holder Light Weight Молив Wrap for Office for Travel

BGN 7.98

Налично за поръчка

Един калъф за писалка е много удобен за използване, може да попречи на выскальзывание перо от чантата и да се осигури добро място за съхранение на пера.Ниско тегло, по-малко място, лесно да носите със себе си, когато излезете навън, можете да го сложите в джоба или в чантата си.Изработен е от висококачествена бронзирующей памучен плат, дизайн на външния вид на модерен и уникален, добавляющий индивидуалност.Разнообразие от стилове за избор : черен дракон, морски вълни, модели, за да отговарят на вашите различни нужди.Модерен и индивидуални стилове и може да се използва като интимни подаръци за семейството, приятелите и съучениците си.Функция : 1. Един калъф за писалка е много удобен за използване, може да попречи на выскальзывание перо от чантата и да се осигури добро място за съхранение на пера.2. Ниско тегло, по-малко място, лесно да се носи при излизане, можете да го сложите в джоба или в чантата си.3. Изработен е от висококачествена бронзирующей памучен плат, дизайн на външния вид на модерен и уникален, добавляющий индивидуалност.4. Разнообразие от стилове за избор : черен дракон, морски вълни, модели, за да отговарят на вашите различни нужди.5. Модерен и индивидуални стилове и могат да бъдат използвани като интимни подаръци за семейството, приятелите и съучениците си.Параметри : Тип на продукта : Материал молив случай на продукта : бронзирующий памук Размер на продукта : Дължина : прибл. На 17.1 см / 6,7 инча Ширина : прибл. 4.1 cm / 1,6 инча (ръчно измерване, има малка грешка)с Помощта на продукт : магазин перьевых дръжки, абонаменти химикалки и т.н., са Предпоставка списък : 1 х молив случай Забележка : Ръчно измерване, има малка грешка.

Декларирани характеристики

Item Type:
Pencil Case
Product Material:
Bronzing Cotton
Product Size:
Length:
Approx. 17.1cm / 6.7in
Width:
Approx. 4.1cm / 1.6in (Manual Measurement, There is a Slight Error)
Product Use:
Store Fountain Pens, Signature Pens, Etc.
Package List:
1 x Pencil Case  :
Manual measurement, there is a slight error. :

Добавки за продукти