Енергоспестяващ Преносим хладилник DC 12V 4Л Кола Хладилници Преносим хладилник Ультрас Тих Безшумен Фризер-Хладни и по-топло Хладилник открит (име на цвят : бял)
Ново

Енергоспестяващ Преносим хладилник DC 12V 4Л Кола Хладилници Преносим хладилник Ультрас Тих Безшумен Фризер-Хладни и по-топло

BGN 52.92

Налично за поръчка

Съхранявайте в хладилник, далеч от запалими вещества и влага, за предотвратяване на експлозии и пожари.Не разбиване и не модифицируйте малък хладилник.При охлаждане не се обръщай внезапно функция за отопление; при нагряване не се обръщай внезапно функция охлаждане (поставете превключвателя в положение ИЗКЛ на 30 минути и след това го включете).Не изплакнете с вода.8. 9. Предотвратите задръстване и вибрации.Лъскав външен вид, здрава,неръждаема стомана,спестяване на енергия, регулируеми крака, циферблат термостата на температура.Хладилник за спалня - кола, офис маса , Стая в общежитието на колежа , преносим охладител, при нагряване не се обръщай внезапно функция охлаждане (поставете превключвателя в положение ИЗКЛ на 30 минути и след това го включете)7. Не изплакнете с вода.8. 9. Предотвратите задръстване и вибрации.Указания за употреба На студени храни и напитки се изисква 2-3 часа(колкото по-дълго време, толкова по-добре ефект на охлаждане.По-малко от около 5 градуса).Дизайн на малък хладилник, предназначена не за замразяване на храни, както и за запазване на топлината.При правилна употреба в съответствие с инструкциите на производителя на храната може да се съхранява в продължение на няколко часа.Тегло деталя : 1.9 кгспециальные характеристики : - Ниска консумация на енергия Номер серия FFG : Mini fridge Model Име : Mini fridge Voltage : 12 VTemperature Рейтинг : 5 градуса от 65 degree Item Обем : 4 LItem Тип : Refrigerators Watt : студен режим : 48 WWarm режим : 45 EW.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти