По-ВИСОКИ Мъжки Аксесоари за Автомобили резервни Части Double Din Радио Престилка за Kia Optima K5 2010+ Стерео Тире Комплект е Подходящ Монтаж на Покритие на предния Панел Пан?
Ново

По-ВИСОКИ Мъжки Аксесоари за Автомобили резервни Части Double Din Радио Престилка за Kia Optima K5 2010+ Стерео Тире Комплект

BGN 144.02

Налично за поръчка

Ние сме професионален и надежден доставчик, моля, доверете се на нашите качества и отношение.Професионална инсталация силно се препоръчва! - цвят на действителните елементи може да се различават малко от списък с изображения от друго на екрана на компютъра, благодаря за разбирането. Никакви промени не се изисква.Ако имате някакви проблеми, свързани с продукта, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти и изпратете вашето запитване, ние непременно ще се погрижим за вас и ще направим така, че да сте удовлетворени.Висококачествени суровини, сигурно и трайно качество, икономично и лесно за използване.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, от който се нуждаете.В този комплект не е включена никакви инструкции.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще ви предлагаме качествени услуги. за настройка на арматурното табло на автомобила инсталиране на комплект гарнитури дограма.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти