Makartt Бормашина За Нокти Електрическа Пила За Нокти JD700 Професионална 30000 об / мин Маникюрная Бормашина Комплект С 300 бр. Пила За Нокти Шлифовъчни Ленти #80#150#240 Знак Тре
Ново

Makartt Бормашина За Нокти Електрическа Пила За Нокти JD700 Професионална 30000 об / мин Маникюрная Бормашина Комплект С 300 бр.

BGN 61.59

Налично за поръчка

Тази тренировка за нокти makartt може бързо премахване на гел за изграждане на нокти поли нокти extension gel & builder nail gel, освободи ръката си и да ви спести пари.Options скорост (0-30000rmp), която е лесно да се регулира и показва сигнал скорост на моторе. 30шт шлифовъчни ленти също са включени, освен това, ние също така предоставя функция крак на педала, можете да изберете режим на ръцете или краката, за ваше удобство.Конструкция с вентилация за намаляване на температурата на ръчната част.Само 300шт шлифовъчни ленти и 1 беседки малко за нокти : Набор от тренировки за нокти Makartt включва 3 различни по големина в 3 цвята. 100 кафяв груб мелница за нокти 80#, 100 zebra medium grit sander150#, 100 черен фин мелница 240# 1 беседки за нокти.Пробивна машина за нокти С 300шт Тренировки За нокти Шлифовъчни ленти.Великолепен комплект шлифовъчни ленти за нокти : Makartt e file нокти пробийте bits шлифовъчни ленти, разработени от здрава по-големи материал с помощта на тестове, ще гарантира, че той да не се разпадне по време на употреба.Той може да се побере за тренировки 3/32.Тих и вибриращ мотор С висока точност и висок въртящ момент, Makartt нокти пробийте приема японски лагери с CE сертификат, наистина осигурява ниско ниво на шум, ниски вибрации и по-ниско топлина.Създаване на комфортно усещане от ноктите при бърза подготовка на нокти, премахване на гелевых нокти, оформяне на акрилни нокти и смесване, за да се получи гладка повърхност. Мултифункционалност : Makartt acrylic нокти мелница се използва за буфериране, шлифоване, заточване, шлифоване, полиране на акрилни нокти, премахване на гелове за нокти, изкуствен и кожичките.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти