JUSTSILEI 30 бр. M5/M6/M8 Високоскоростна Стомана Метрична Резба Автомобилна Бобина Тренировка Ремонт Груб Скрап Винт за Поставяне на Инструмент за Helicoil Колата се Инструме?
Ново

JUSTSILEI 30 бр. M5/M6/M8 Високоскоростна Стомана Метрична Резба Автомобилна Бобина Тренировка Ремонт Груб Скрап Винт за Поставяне

BGN 23.22

Налично за поръчка

Строг контрол на качеството : Всички детайли подложени на строг контрол за качество не само преди да се изпрати, но и в рамките на целия производствен процес.На всеки етап от производството се извършва многократно контрол на качеството за осигуряване на качеството на всеки детайл. 30шт комплект за ремонт на резби, включително 25 телени резбови вложки.Идеален за възстановяване на повредени резьб, подходящ за ремонт на двигатели и други моторни превозни средства.Приложение за стомана, чугун и алуминий.Смогите да се използва в ежедневната ремонт, ремонт на автомобила, сверля машина, etc.Се стреми да предостави на клиентите си най-доброто обслужване и най-качествени продукти.Нашата цел е да отговарят на вашите нужди!Наименование на продукта : Инструмент за ремонт на метричната резьбыматериал : високоскоростен стальособенности : Инструмент за ремонт, здрав, M5/M6/M8 Metric резьбыдлина инструмент : 18 см/7,09" (прибл.)Забележки : поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Кръст Бод Пакетът включва : 25 х резба вставки1 х Инструмент за удаления1 х Инструмент за установки1 х Ключ1 х резба наконечник1 х тренировка.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти