Синя светлина Блокира Компютърно четене/точките по-добър Сън Главоболие Анти Напрежение на Очите Анти Умора Антибликовая ацетатная рамка(0.00) (Костенурка/злато, ра?
Ново

Синя светлина Блокира Компютърно четене/точките по-добър Сън Главоболие Анти Напрежение на Очите Анти Умора Антибликовая ацетатная

BGN 10.39

Налично за поръчка

Те могат да забави или да предотврати възрастовата макулна дегенерация. ♛БЕСПРОБЛЕМНАЯ ЗАКУПУВАНЕ на Всички клиенти KENTKING се ползват с гарантирано 100% удовлетворение.Чудесно за потребителите на компютри, гледане на телевизия, електронни игри.Ацетатная дограма.Лесно можете да се върнете и да получите възстановяване на каквато и да е причина.Защита на очите от ултравиолетовите лъчи и не царапайтесь.Пол : Дамски/ мъжки Цвят на обектива : прозрачен (най-добър визуален опит) Тегло : 16g БЕСПРОБЛЕМНАЯ ЗАКУПУВАНЕ на Всички клиенти KENTKING се радват на гарантирано 100% удовлетворение.Чудесно за потребителите на компютри, гледане на телевизия, електронни игри. ♛СПИ по-ДОБРЕ-Тези компютърни очила за четене блокират синята светлина, те могат да ви помогнат по-добре се насладете на спокоен сън и за предотвратяване на множество проблеми, свързани със здравето, които могат да възникнат в резултат на недостатъчен сън.Лесно можете да се върнете и да получите възстановяване на каквато и да е причина. ♛АНТИБЛИКОВЫЙ СИНЯ СВЕТЛИНА-компютърни очила за четене с покритие лещи синя светлина, покритие често е само един от многото, които помагат за намаляване на отблясъците, за да предпазите очите си от ултравиолетовите лъчи и са устойчиви на надраскване.А също така предотвратява появата на бръчки и промяна в цвета на нежната кожа около очите. ♛ПРЕДОТВРАТИТЕ НАПРЕЖЕНИЕ на ОЧИТЕ-работа с компютър или смартфон през целия ден може да доведе до проблеми, като се започне от проблеми с шията и завършва с цифрово напрежение на очите. ♛ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА РАМА-трайни ацетатные храмове, монолитен около ушите за комфорт.Използването на блокери синя светлина ще намали умората на очите и съпътстващите я явления, като например главоболие и замъгляване на зрението.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти