ROCK1ON Baby Play Gym,Подложка за проследяването стъпки пълзи за бебета и малки Деца,Малката Мечка Детската Активност Мат с 5 Детски Играчки,Възраст 0+ месеца(син/сив/кафяв),С?
Ново

ROCK1ON Baby Play Gym,Подложка за проследяването стъпки пълзи за бебета и малки Деца,Малката Мечка Детската Активност Мат с 5

BGN 53.12

Налично за поръчка

БЪРЗО И ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ - компактно се сгъва и съхранява. На тепиха апартамент на етаж шарките нагоре, а отгоре поставете арка.- Пластмасови и силиконови компоненти, изработени без BPA и фталатов.- Подвижни органични аксесоари - от повдигане на главата на новороденото до играта на криеница дете. Изберете всяка ключалката (на края на всяка дъга) и поставете я в най-близкия ъгъл на канала в мат.БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО - ние знаем, колко е важна безопасността на вашето дете. Повторете упражнението в противоположния ъгъл на килима, за да завърши една арка, след това скрутите арка на кръст и повторете упражнението с втората арка.6 инча(когато зони подложка отворени).Този игрална зала насърчава вашето дете да победи и да хващаме,а също така да се учат да манипулира със собствените си пръсти, и ще подобри умственото развитие на детето чрез игра.Предупреждения на продукта : - Размер на продукта : 95x85x60 см/37.- Създаден, за да се гарантира, че вашето дете е насочен към забавление и обучение в рамките само на първата година и по-нататък. Протегнете ръка под мат и се прикрепва към съответните пряжкам в долната част на килима.НАУЧЕТЕ се ПО ВРЕМЕ на ИГРА - когато детето взаимодейства с играта зала, той се учи!Детски мат light-up развива дребен и груба мотор, както и когнитивни способности. Изисква сглобяване на възрастен.Ето защо тези игрални подложки за деца са изработени от висококачествени материали, които не съдържат BPA.Освен това, той има определена дебелина, за да се предотврати неприятности с вашето дете.Тази подложка за детска активност лесни за почистване за ежедневно почистване. - За деца на възраст 0 години , от бебе до бебе.Монтаж/демонтаж на детския фитнес зала отнема две минути, така че да можете лесно да се освободи място за възрастни.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти