Стелажи и Поставки За Папки с Файлове Метална Файлова Колона Тенис на Файлов Багажник Информационен Офис Стелажи Прост Оттичане Сортировач Файлове Многофункцион?
Ново

Стелажи и Поставки За Папки с Файлове Метална Файлова Колона Тенис на Файлов Багажник Информационен Офис Стелажи Прост Оттичане

BGN 75.36

Налично за поръчка

100% удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси, преди или след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение. ★Дизайн етикети карта може да направят мръсно настаняване стане чист и удобен и може да ви позволи ясно да намерите това, което искате. ★ Кух дизайн, окачена и суха, стабилна структура. ★Настолна стойка за подреждане и организиране на файлове са изработени от висококачествени материали, за да се гарантира трайност и срок на експлоатация. ★Многофункционален настолен органайзер-спасителят на дома, училището, офиса и магазина.Ако имате нужда от повече продукти, можете да щракнете върху моят магазин, има повече продукти на избор Име на продукта : файловия шкаф/притежателя на файла/файловете часова/файлова кутия/файлов Размер тава на продукта : M : 12.6*9.8*4.5*5.5 инча; 32*25*11.5*14 см / Л на : 12.6*9.8*9*5.5 инча; 32*25*23*14 cm Shell материал : metal Scope на приложение : офис, study1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2включите стоки, които не са показани на снимките на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване разликата е 3-5 мм, благодаря.5 Thank ви за вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти