WPYYI Детски Закачалки За дрехи Преносима Закачалка за дрехи Детско Палто Пластмасови Закачалки Кука Битови Детски Закачалки за Дрехи Организаторът (Цвят : зелен)
Ново

WPYYI Детски Закачалки За дрехи Преносима Закачалка за дрехи Детско Палто Пластмасови Закачалки Кука Битови Детски Закачалки за

BGN 74.00

Налично за поръчка

Изработен от висококачествена пластмаса полипропилен, екологично чист, ярък, нетоксичен, здравословен и сигурен.Тези закачалки за детски дрехи не е далеч щракнете, не се разпадат и не се закачат дрехите.При закачалки за детски дрехи не е ръбове, които биха могли да кука на дрехи.Разрези за дрехи, поддръжка на съоръжения, такива като ризи, рокли, панталони и много други.Материал : PP.Приложение на продукта : 0~8 години на детски дрехи.Описание : Материал : PP .Цвят : зелена, небето-синьо, розово Размер : 30*17 виж Характеристики : 1. Изработен от висококачествена пластмаса полипропилен, екологично чист, ярък, нетоксичен, здраве и безопасност.2. Тези закачалки за детски дрехи не е далеч щракнете, не се разпадат и не се закачат дрехите.При закачалки за детски дрехи не е ръбове, които биха могли да кука на дрехи.3. Borislav за дрехи, поддръжка на съоръжения, такива като ризи, рокли, панталони и много други.Опаковка : 10 бр. Забележка : 1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.2.Моля, разберете, че цветовете могат да съществуват хроматичната аберация, като различно публикувате снимки.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти