Двустранен Trifold Статива Книги За Изкуството Набор,208 бр. Книги за Изкуството на Рисуване Комплект за Обувки Момичета Обувки За Момчета Тийнейджъри Художник,Deluxe Нач?
Ново

Двустранен Trifold Статива Книги За Изкуството Набор,208 бр. Книги за Изкуството на Рисуване Комплект за Обувки Момичета Обувки

BGN 62.40

Налично за поръчка

Децата и можете да го използвате с доверие. ✔【Лесно да носите със себе си】Всички инструменти за рисуване могат да се съберат заедно, за да е лесно да подредите вашите принадлежности, които могат да се използват на различни места, в училище, на открито и у дома.Вземете този комплект за рисуване с вас навсякъде, за да colorize, нарисува, направи скица и да създадете своя шедьовър!Това е чудесен подарък за деца, момичета, момчета, юноши и възрастни.Пособия за чертане, рисуване и изкуство включват в себе си всички видове оцветители и материали за рисуване за начинаещи от всички възрасти - особено за децата, които обичат да рисува драскулки или искат да се вдъхновят за радост на рисуване.Конструкция велкро-долу дава възможност на децата лесно да се отварят и затварят. ✔【Изискан подарък】Художествена кутия е двустранен пластмасов калъф trifold за всички комплекти за оцветяване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти