Entatial Количка Арка Играчки, Арката на Животните Играчки, Количка Дейност Играчка Кошче Арка Играчки за Количка Дейност на Арка за Дете(цвят)
Ново

Entatial Количка Арка Играчки, Арката на Животните Играчки, Количка Дейност Играчка Кошче Арка Играчки за Количка Дейност на Арка

BGN 18.23

Налично за поръчка

Играчка activity arch е специално разработен за развитието на детето допир и визуално‑моторна координация.Арка играчката е много хубава, и това би бил добър избор, за да го даде на детето си подарък.Множество и моющаяся играчка activity arch може да се използва в продължение на дълго време след почистване.Той може не само да развиете у детето чувство за допир и визуално‑моторна координация, но и да му позволи да разпознае формата на животни.Изработен от висококачествен кристал кадифе и тъканта материал, мек и приятен за кожата, за да не предизвика дискомфорт на кожата.Функция : 1. Играчка activity arch е специално разработен за развитието на детето допир и визуално‑моторна координация.2. Той може не само да развиете у детето чувство за допир и визуално‑моторна координация, но и да му позволи да разпознае формата на животни.3. Арка играчката е много хубава, и това би бил добър избор, за да го даде на детето си подарък.4. Изработен от висококачествен кристал кадифе и тъканта материал, мек и приятен за кожата, за да не предизвика дискомфорт на кожата.5. За многократна употреба и моющийся, играчка арка активност може да се използва в продължение на дълго време, след почистване.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Вид на стоката : Дейност Arch ТоуѕМатериал : crystal кадифе, тканьразмер : Approx.90cm / 35.4 in Apply to : Above 0 Month Old кръст Бод Пакет Списък : 1 x Активност Arch Toy.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Activity Arch Toys
Material:
Crystal Velvet, Fabric
Size:
Approx.90cm / 35.4in
Apply to:
Above 0 Month Old
Package List:
1 x Activity Arch Toy :

Добавки за продукти