Накатанная гайка на палеца, като Ръката Затянула Накатанную дръжка за 3D-принтер Легла за шкафове за металорежещи машини(M3)
Ново

Накатанная гайка на палеца, като Ръката Затянула Накатанную дръжка за 3D-принтер Легла за шкафове за металорежещи машини(M3)

BGN 8.39

Налично за поръчка

Материал : Благородна неръждаема стомана, не поддающаяся на корозия, дълъг живот и стабилно качество.Предимства : Ръчно повдигане, износоустойчивост и издръжливост, често се използва в електронен хардуер.Широка гама от приложения : Обикновени легла за 3 D-принтери, машини, шкафове и кутии за инструменти за много подходящи за създаване на проекти и неща, които изискват бърза настройка.Подходящ за болтове, игли и винтове.Фирма : корона винт-плоска и лъскава, силата на униформа, както и ефекта на затягане добър.Рязкост : Конец, дълбока и силна, а ръката е гладка, и я лесно подхлъзване по време на употреба.Функция : 1. Материал : благородна неръждаема стомана, не е лесно поддающаяся на корозия, дълъг живот и стабилно качество.2. Остър : темата е дълбока и силна, и ръката на равно, и не е лесно да се плъзга по време на работа.3. Фирма : корона винт-плоска и лъскава, силата на равно, и ефекта на затягане добър.4. Широка гама от приложения : Общи легла 3 D принтер, машини, шкафове и кутии за инструменти за много подходящи за създаване на проекти и неща, които изискват бърза корекция.5. Предимства : Ръчно затяжка, износоустойчивост и издръжливост, често се използва в електронен хардуер.Спецификация : Тип на продукта : Накатанная гайка за палеца Материал, изделия от неръждаема СтальПродукт Стандарт : DIN467 Списък на пакетите : 10 x M3 Накатанная плоска корона Nutor10 x M4 Накатанная плоска корона Nutor10 x M5 Накатанная плоска корона Nutor10 x M6 Накатанная плоска корона Гайка.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Knurled Thumb Nut
Product Material:
Stainless Steel
Product Standard:
DIN467
Package List:
10 x M3 Knurled Flat Head Nutor :
10 x M4 Knurled Flat Head Nutor :
10 x M5 Knurled Flat Head Nutor :
10 x M6 Knurled Flat Head Nut :

Добавки за продукти