5-Решетеста Диспенсер За Ориз, Стенен монтаж Опаковка За Сухи Продукти, Херметически Контейнер За Диспенсера Ориз, Органайзер За Съхранение на Хранителни Контейне?
Ново

5-Решетеста Диспенсер За Ориз, Стенен монтаж Опаковка За Сухи Продукти, Херметически Контейнер За Диспенсера Ориз, Органайзер

BGN 101.32

Налично за поръчка

Стената трябва да бъде чиста, за да се избегнат всички петна, останали на продуктова гама.Нашите кухненски диспенсер за съхранение на ориз е проста конструкция, лесен монтаж и лесна регулировка. [Премия материал]Нашият диспенсер за сухи продукти, произведени от екологично чист материал PP, добро качество, по-дълго време на употреба.Лесно се инсталира на всяка стена в бар за закуска на хотела, сладкарски изделия, пазара или кафене. Запечатване на капак, да се запази свежестта 3. Стенни дизайн, ефективно използване на стена пространства4. Едно натискане на клавиш позволява количествено да се храни, не трябва да отваряте крышку2.Перфектно уплътняване на дъното и на повърхността, водонепроницаемое и пылезащитное. Преграда може да бъде изключен, а кофа за съхранение на ориз може да се променя за секунди, оборудвани с 5 прегради, както и размерът на преграда може да бъдат подредени свободно 6.Всеки контейнер за съхранение на хранителни продукти е с капацитет 10 кг/22,5 кг. Прозрачна и видима от пръв поглед. [Лесно да се премахват]Автоматичен изход ориз, докато държите мерителна чашка и толкаете я вътре, можете да изтеглите ориз, и можете да контролирате количеството на вынутого по всяко време.Прозрачен корпус ви позволява да видите съдържанието с един поглед, и вие винаги можете да научите на останалите зърнени храни.Спестете място на масата. На горния етаж се увеличава пространството за съхранение, вземете го и го използвайте по всяко времяспецификация : Име на продукт : Контейнер за зърно Цвят : син, сив Размер : 40*34*15cm Capacity : 10 L/20kg rice Package Включва : 1 x стенен монтаж опаковка за зърнени култури 1 x Мерителна СтаКАНУСТАНОВКА ИНСТРУКЦИИ : 1.Избършете адсорбция на чиста и равна, а след това на ръка директно стиснете я здраво, докато не изтриете мехурчета.

Декларирани характеристики

Item name:
Grain container
Color:
Blue, grey
Size:
40*34*15cm
Capacity:
10L/20kg rice
Package Includes:
1 x Wall Mounted Cereal Dispenser :
1 x Measuring Cup :
INSTALLATION INSTRUCTIONS:
1.The wall must be clean so as to avoid any all stains left over the range. :
2.Wipe clean and flat on the adsorption, then hand directly press it tightly until remove bubbles. :
3.It is necessary to pay attention to the smooth surface without concave convex or brick seam. :

Добавки за продукти