Цифров надуване гумите са с манометром налягане,250PSI,Тежкотоварни компресор пиле на въздуха с гумен маркуч заключване на цыпленке въздух и бързо се свързва тръба з?
Ново

Цифров надуване гумите са с манометром налягане,250PSI,Тежкотоварни компресор пиле на въздуха с гумен маркуч заключване на цыпленке

BGN 14.70

Налично за поръчка

????ТОЧНОСТТА на ЦИФРОВИЯ : Възможност да получите най-точни измервания ще е в този диапазон на налягане(0-250 паунда на квадратен инч).Висока точност проверена професионална калибриране, както грешка точност възлиза на 1%.И той е 4 единици за конвертиране : 0-250 паунда на квадратен инч ,0-17.2 бара, 0-1724 Kpa, 0-17.5 кг/см^2. Обновен е УМЕН-LCD-дисплей : HD цифров дисплей,изпълнение в рамките на целия ден, може да се използва дори в условия на слаба осветеност.Лесно за вас да четат. ????Широка гама от приложения : Подходящ за всички превозни средства,подходящи за различни гуми различни модели автомобили,като например големи камиони,джипове, автомобили и мотори. ????ПАКЕТЪТ включва : Digital надуване на гуми(от висококачествени стоманени и медни компоненти), клапан инструмент ядро,ролка лента за уплътняване на резби, капачката на вентила 4 пакети, пръстен за подмяна на 2 опаковки, инструкции за инсталиране 1 пакет. ????ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС : ГАРАНЦИЯ ЗА 60 ДНИ!Ние стриктно ще изпълнява проект за контрол на качеството, който ще позволи на нашите клиенти да купуват уверено и използва със задоволство.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти