Tsocent Мобилен Телефон Ремък Въже,4 на Пакета е Универсален Здрав PVC Конектор с Метален пръстен е Съвместим с Повечето смартфони Калъф (син)
Ново

Tsocent Мобилен Телефон Ремък Въже,4 на Пакета е Универсален Здрав PVC Конектор с Метален пръстен е Съвместим с Повечето смартфони

BGN 5.59

Налично за поръчка

【4 щепсела без лепило】Достатъчно замяна за употреба и споделяне.it освен това, дръжте телефона и калъф чисти, не оставят следи от лепило. 【Универсален телефон и ремък Pad】Той се поставя в дупката на зарядното устройство на корпуса, той трябва да отговаря на всеки телефон, ако имате пълен калъф за него. (Забележка : половината покритие калъф не се поддържа.). 【Здрав материал обновяване на PVC】Силен анти-стрес материал PVC и метална халка може да защити вашият телефон от случайно падане. 【Не пречи на зареждане】ултра тънък жак може да поддържа кабелна и безжична зареждане, без да се сваля. 【Лесна инсталация и почистване на】Между корпуса и телефон има език, който стърчи през дъното на дупката зарядно устройство.Съвместим с повечето смартфони калъф, той се поставя в дупката на зарядното устройство на корпуса, той трябва да отговаря на всеки телефон, ако имате пълен калъф за него. (Забележка : половината покритие на корпуса не се поддържа.).

Декларирани характеристики

Добавки за продукти