Детски Тъканни Памперси за Многократна употреба Миещи Удобни Детски Тъканни Памперси Трикотажни Плоски Печатни Плат за Деца от 6 месеца до 3 години(алпака)
Ново

Детски Тъканни Памперси за Многократна употреба Миещи Удобни Детски Тъканни Памперси Трикотажни Плоски Печатни Плат за Деца от

BGN 9.35

Налично за поръчка

Приема плетени плосък печат на плат, мека и водоустойчива, ефективно предотвратява течове.Функция : 1. Моющийся и за многократна употреба, пелени може да се използва многократно след измиване.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. Вътрешен слой подгузника е изработена от сух матова тъкан,удобен и дишаща, която е в състояние бързо да пия урина.Кръст Бод Пакет списък : 1 х Детски плат подгузникпримечание : Не използвайте препарати, съдържащи глицерин за почистване, не сушете и не миеш. Регулируем дизайн на размера, можете да регулирате размера на подгузника в съответствие с обиколката на бедрата на бебето.Печат на етикет за обратна доставка.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Изпрати го!Детски текстилен на пелените е специално проектиран, за да се предотврати изтичане на урината и задържане на гъза на бебето суха.Вътрешен слой подгузника е изработена от сух матова тъкан,удобен и дишаща, която е в състояние бързо да пия урина. Детски текстилен на пелените е специално проектиран, за да се предотврати изтичане на урината и задържане на гъза на бебето суха.Моющийся и пелените за многократна употреба могат да се използват много пъти след измиване.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
 Baby Cloth Diaper
Material:
Knitted Flat Printed Fabric
Apply to:
Babies from 6 months to 3 years old. (for reference only)
Size:
One size, multi-level adjustment buckle, different sizes can be adjusted.
Package List:
1 x Baby Cloth Diaper :
Do not use detergents containing glycerin to clean, do not dry or dry clean. :

Добавки за продукти