Scicalife Тестови Сонди на Върха на Иглата Мултицет Изолиран Тест Сонда за Банан Щепсела Мултицет 2 мм (2 броя Червен+черен)
Ново

Scicalife Тестови Сонди на Върха на Иглата Мултицет Изолиран Тест Сонда за Банан Щепсела Мултицет 2 мм (2 броя Червен+черен)

BGN 8.07

Налично за поръчка

[Сигурността за използване] : Стоманена игла тест сонда мултицет много тънка и твърда, която може лесно да се пробива обвивката на кабела за тестване.Не е необходимо нарязани на обвивката на кабела и няма да навреди на тел. [Здрав материал] : Сонда е изработен от висококачествена мед и неръждаема стомана, на повърхността на никелирована и живота е дълъг.В края на теста сонда има гнездо 4 mm, който може да се използва от тестовата линия мултицет или oscillo. [Многократно използване] : карта на сондата изолация има няколко функции, като обратното откриване, перфорация и откриване на човката.Тя може да се използва като върха на сондата при използване на малка печатна платка. [Широко приложение] : игли като сонди се използват широко при неразрушающем контрол на кабели, като например поддръжка на автомобили, телекомуникационни тест, индустриални полеви изпитания или вътрешни тестове штекеров. -[Mailto включва в себе си] : се предлага с 1 червени и 1 черна тестови сонди.Важи за автомобилите, телекомуникациите и индустрията.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти