2,4‑инчов следи бебето, Цифрови Безжични следи бебето Музикална Функция Температурен Монитор Видео на бебето следи, Двустранен , с ночником(САЩ включете 100-240 В)
Ново

2,4‑инчов следи бебето, Цифрови Безжични следи бебето Музикална Функция Температурен Монитор Видео на бебето следи, Двустранен

BGN 59.84

Налично за поръчка

【Интелигентна функция】следи бебето има много функции, като показване на температурата, възпроизвеждане на музика и рассеянное осветление.На екрана може да се изключи глас или ръчно. 【Интелигентна функция】следи бебето има много функции, като показване на температурата, възпроизвеждане на музика и рассеянное осветление.На екрана може да се изключи глас или ръчно. 【Широка гама от】инфрачервено разстоянието е 5 метра, безжичен разстояние на открито-на 250 метра.Дизайн на нощни лампи от двете страни на камерата може да поддържа до 4 камери. 【Двустранен разговор】Ясна двустранен функция прави двата края на повикване ясно се вижда, като че ли вие и вашето дете сте в една и съща стая. 【Пестене на енергия】Безжична следи бебето е литиевую батерия с голям капацитет (2100 mah), на дисплея може да бъде включен в продължение на 8 часа, оборудван с настолен зарядно устройство дисплей, може да се зарежда вертикално и има аларма кресчендо.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти