ibasenice 2 бр. Фар Лампа Капак на Обектива на Автомобила Главоболие Светлина Капачка Акрилни Лампа на Задните Светлини Затемненная Капак за Авто Прожектор резервни Ча?
Ново

ibasenice 2 бр. Фар Лампа Капак на Обектива на Автомобила Главоболие Светлина Капачка Акрилни Лампа на Задните Светлини Затемненная

BGN 8.31

Налично за поръчка

Направен с умения, добра издръжливост и удар, той ще ви служи.пропускливост, много подходяща за фарове за мъгла фарове.Това е много хубава сянка на автомобилни фарове.Изработен от висококачествени материали, безопасни и здрав, с добра консистенция.Структура на проекта научна, презентация на практика, инсталиране на удобно и срока на експлоатация е дълъг.Операцията е проста и удобно приложение, което помага за подобряване на функционирането на превозното средство.Описание на Този продукт е практичен лампа автомобилна лампа с висока прозрачност.Умения, изтънчен, светлината по-ярка и по-удобно, а мъглата се вижда, че е много подходящ за употреба автомобилни квадратни фарове.Прости техники на прилагане могат да спечели вашата любов.Това е чудесен авто лампа с широк спектър на приложение, а също така е чудесен избор за вашата противотуманного абажура.Характеристики Материал : акрил Цвят : червен.- Размер : 8. 50 X7. 00 X3. 00cm 3. 34 X2. 75 X1. 18inch.- Изработен от висококачествени материали, безопасни и здрав, с добра консистенция.- Дизайн дизайн научна, работата практически, инсталиране на удобно и живота е дълъг.- Управлението е просто и удобно приложение, което помага за подобряване на експлоатационните характеристики на превозното средство.- Направен с умения, добра издръжливост и удар, той ще ви служи.- пропускливост, много подходяща за фарове за мъгла фарове.Това е много хубава сянка на автомобилни фарове.Пакетът включва 2 x светлинни своята практика.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти